Au fost curpinse de magia sărbătorilor de iarnă! Moș Crăciun a venit cu cadouri la orfelinatul de fete din Hâncești

Embed:

Moş Crăciun a venit mai devreme la orfelinatul de fete de la Hânceşti. Un grup de voluntari a decis să aducă feeria sărbătorilor de iarnă tinerelor şi a venit în vizită cu dulciuri, fructe şi alte cadouri. Fetele au avut parte şi de un mic spectacol cu numere de magie.

Fetele de la orfelinat au avut parte de o adevărată sărbătoare. În vizită a venit Moş Crăciun, un magician şi un grup de voluntari.

Copiii au fost foarte emoţionaţi şi au mărturisit că nu au nevoie de cadouri scumpe, ci de afecţiune.

Prin astfel de acţiuni, fetele reuşesc să mai iasă din rutină, mai ales că în această perioadă sunt în vacanţă şi foarte puţine dintre ele merg acasă la părinţi.

"Uitaţi-vă cu ce atmosferă şi cu ce bucurie îi aplaudă. Cadourile sunt binevenite, ei aşteaptă cu nerăbdare nu doar dulciuri, dar şi alte cadouri, fie o păpuşă", a spus Elena Chitii, educator.

Pentru a oferi fetelor feeria sărbătorilor de iarnă, câteva sute de voluntari s-au mobilizat în doar câteva săptămâni.

"Noi am adus trei sute de cutii cu bomboane, la fiecare, la fel, am adus trei sute de cadouri cu fructe pentru fiecare, am adus în jur la 200-250 de jucării. La fel am adus produse alimentare, pentru igena personală", a precizat Ina Ciobanu, organizatoarea evenimentului.

La orfelinatul pentru fete cu dizabilităţi psihice se tratează aproape 300 de tinere din toată ţara, iar aproape o sută dintre ele nu au atins vârsta majoratului.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu