Au fost alese cele mai frumoase sloganuri, propuse de cetățeni pentru Arena Chișinău

Embed:

Au fost selectate cele mai apreciate sloganuri, propuse de cetățeni pentru Arena Chișinău. Cea mai potrivită expresie pentru viitorul complex sportiv o vom afla în data de 15 mai.

Organizatorii au ales pentru concurs zece dintre cele mai convingătoare şi atractive idei, cu cel mai mare număr de aprecieri şi distribuiri pe pagina de Facebook a Arenei Naţionale. Printre cele mai inspirate formulări sunt:

1. Calea spre victorie.

2. Arena - creştem campioni.

3. Renaşte un imperiu.

4. De aici începe drumul spre gloria olimpică.

5. Să scriem împreună istoria olimpică. 

6. Puternic pe arenă, puternic în viaţă.

7. Ambiţia şi implicarea generează performanţe!

8. Uneşte Spiritul Naţiunilor.

9. Chişinău Arena - fii liber, luptă, învinge!

10. Arena Chişinău - creată pentru Generaţii.

Câştigătorul va fi ales de un juriu din care fac parte mai mulţi oficiali printre care președintele Parlamentului, Andrian Candu, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, împreună cu un grup de designeri şi specialişti PR.

Finalistul va fi premiat, iar sloganul acestuia va fi afişat chiar la intrarea în arenă.

Complexul ultramodern, ce se va întinde pe o suprafață de 10 hectare, urmează să fie construit la Stăuceni, în cadrul unui parteneriat public-privat.

Arena va avea o capacitate de până la 5.000 de locuri și spații generoase pentru activități sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum și expoziții, conferințe și concerte grandioase.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu