Au folosit mănuşi medicinale pentru a face asta. Doi bărbaţi au fost încătuşaţi de mascaţi (VIDEO)

Embed:

Doi bărbați de 32 și 35 de ani, domiciliați în capitală, au fost încătuşaţi de mascaţii de la Fulger, fiind bănuiți de furt din patru apartamente. Anterior, suspecţii au mai fost condamnaţi pentru infracțiuni similare.

Conform informaţiilor prezentate de către părțile vătămate, din locuinţe ar fi fost sustrase mijloace financiare, bunuri materiale şi articole din aur în valoare de peste 88.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate în locuințele suspecților au fost ridicate bunurile care ar fi fost sustrase sau folosite la comiterea infracțiunilor, şi anume: trei notebook-uri, o tabletă, şase unităţi flash USB, şase telefoane mobile, şase cartele SIM a operatorilor din Republica Moldova, precum și trei cartele nefolosite, chei mecanice pentru lăcătuși auto, patru aparate de fotografiat, mănuși medicinale, cameră WEB, boxe audio, două ceasuri de mână, bijuterii din aur și argint, şase genți sportive mari (cu care transportau lucrurile sustrase), îmbrăcăminte folosită la comiterea crimelor.

În acest caz, bărbații sunt cercetați în cadrul a patru cauze penale inițiate şi riscă amendă în mărime de până la 20.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la până la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu