Au evitat moartea în ultima clipă. Un cuplu, care trebuia să fie în avionul prăbușit în Rusia, a supraviețuit după ce și-a schimbat biletele în ultimul moment

Noroc incredibil pentru un cuplu din Rusia. Cei doi trebuiau să se îmbarce în avionul care s-a prăbuşit duminică, lângă Moscova, însă și-au schimbat biletele în ultima clipă. 71 de oameni au murit în urma incidentului aviatic, scrie digi24.

Maxim Kolomeytsev, care a împlinit 35 de ani duminică, și prietena lui, Nazezha, în vârstă de 25 de ani, aveau biletele cumpărate pentru cursa fatală de duminică. Cei doi intenționau să călătorească la Orsk, orașul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naștere. Maxim intenționa de asemenea să-și cumpere o mașină de acolo. 

În ultima clipă, reprezentații showroom-ului din Orsk l-au anunțat însă pe bărbat că mașina nu va fi gata la timp. Norocosul om de afaceri a decis astfel să își întârzie plecarea, schimbând biletele de avion pentru săptămâna viitoare.

"Când am aflat că mașina nu este gata, mi-am amânat excursia cu o săptămână", spune bărbatul.

Pentru a schimba bilete, cei doi au plătit 170 de dolari.

"Ne-am câștigat viețile, în schimb", adaugă el.

Un avion s-a prăbuşit în apropiere de Moscova, duminică, la scurt timp după ce decolase de pe aeroportul Domodedovo.  La bord se aflau 71 de oameni, 65 de pasageri şi 5 membri ai echipajului. Ei trebuiau să ajungă în localitatea Orsk, din apropierea graniței cu Kazahstanul.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu