Au evadat din închisoare folosind unt de arahide. 12 deținuți au fugit Alabama

Evadare neobișnuită a avut loc în Statele Unite. Cu ajutorul uni unt de arahide 12 bărbați au reușit să fugă din închisoarea din Alabama. Deținuții au scăpat după ce au acoperit numerele care identifică o ușă cu unt de arahide și au convins un paznic nou angajat al închisorii să o deschidă, scrie digi24.ro

„Schimbarea numerelor folosind unt de arahide poate părea o nebunie, dar acești oameni sunt foarte inventivi. Angajatul nostru credea că deschide ușa celulei pentru ca un coleg să intre în celulă, dar de fapt a deschis ușa exterioară. Prizonierii de aici sunt foarte răi, planifică tot timpul să ne păcălească, și de data asta au reușit”, a spus șeriful James Underwood într-o conferință de presă.

11 din cei 12 evadați au fost capturați la câteva ore după ce au reușit să fugă, iar șeriful a declarat că speră ca ultimul să fie reținut până la sfârșitul zilei. Fugarii au între 18 și 30 de ani și erau închiși pentru diverse infracțiuni, de la comportament violent și tentativă de crimă la trafic de droguri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu