"Au depășit așteptările juriului". A doua semifinală Eurovision şi-a desemnat câştigătorii (VIDEO)

Embed:

Voci puternice, costume extravagante şi multă energie pozitivă la cea de-a doua semifinală a preselecţiei naţionale Eurovision 2015. Opt finalişti au fost desemnaţi, aseară, în urma televotingului şi notelor oferite de juriu.

Participanții spun că vor face tot posibilul să învingă în finală.

"Mă bucur că am intrat în finală. Clar că mă așteptam la un loc mai bun și sper în finală să fac mai multă treabă, să mai vedem, poate mai schimbăm câte ceva. Și vreau mai multă suținere a voastră, a publicului", a spus interpreta Dana Marchitan.

"Echipa mea, care este formată din oameni cu adevărat profesioniști și publicul, juriul m-au făcut să ajung pe locul doi. Dacă ajung să câștig eurovisionul în acest an sau în alt an, pentru că s-ar putea să mai particip o dată, două, nouă mii de ori cine știe, știu ce am de făcut pe scena Eurovisionului", a precizat Doina Gherman.

Concurenta Julia Sandu, care nu a acumulat destule puncte din partea juriului, a fost salvată de către public în urma televotingului.

"Mă bucur mult că telespectatorii m-au votat, au votat foarte mult, mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Eu m-am străduit foarte mult, am muncit mult. Sper ca în finală să fiu și una dintre cele mai bune", a spus participanta.

Membrii juriului susțin că cea de-a doua semifinală a fost mai spectaculoasă decât prima.

"A fost o semifinală mai grea ca prima, deoarece majoritatea concurenților au avut prestații bune, au fost piese puternice, au fost show-uri bune. Unii interpreți au depășit așteptările juriului. Avem piese bune care merită să meargă la Viena și să reprezinte țara", a declarat membrul juriului Iurie Badicu.

Finala concursului, în cadrul căruia se va decide cine ne va reprezinta ţara la Eurovisionul de la Viena, va avea loc în data de 28 februarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu