Au dat în ei CA-N HOŢII DE CAI! Doi poliţişti au fost luaţi la bătaie de cel puţin 10 oameni la Drochia

Embed:

Scandal soldat cu bătăi și rețineri într-un sat din nordul Moldovei.

Cel puţin 10 persoane au bătut grav doi agenţi de patrulare, anunţă deschide.md.

Conflictul s-a declanşat după ce agresorii au fost nemulțumiți că polițiștii au urmărit un VAZ, al cărui șofer a refuzat să tragă pe dreapta.

Incidentul a avut loc în seara de ieri, 7 februarie, în localitatea Mândâc, din raionul Drochia.

Automobilul se deplasa haotic pe drumurile din localitate. Agenții de patrulare l-au somat pe șofer să-l oprească  însă acesta a accelerat, iar polițiștii s-au luat după el.

Şoferul VAZ-ului a stopat automobilul în fața unei gospodării din sat, iar din vehicul a coborât șoferul și patru pasageri.

Încă cinci persoane au ieșit din curte, și împreună i-au luat la bătaie pe polițiști.

Liliana Bologan, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că cele zece persoane, toate de origine rromă, au aplicat mai multe lovituri celor doi agenți de patrulare în regiunea feții și a pieptului.

„Polițiștii au observat automobilul VAZ că se deplasa haotic prin localitate, iar șoferul a ignorat semnalul polițiștilor, a accelerat și a încercat să scape de polițiști. Aceștia l-au urmărit până când șoferul a oprit în fața unei curți. Din mașină au coborât cinci persoane, iar altele cinci au ieșit din curte și i-au luat la bătaie pe polițiști. Oamenii legii au solicitat inervenția unui alt echipaj și grupa operativă din cadrul IP Drochia, iar împreună au reușit să rețină trei persoane, ceilalți agresori fugind de la fața locului”, a precizat Bolocan.

Cele trei persoane reținute, este vorba despre trei tineri de 19, 25 și respectiv 26 de ani, au fost încătușate și escortate la IP Drochia, unde au fost reținute pentru 72 de ore.

Alți doi bărbați de 31 și respectiv 36 de ani, sunt căutați de oamenii legii.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu