Au bătut cu bestialitate un bătrân din Rezina şi i-au cerut toţi banii. Unul dintre inculpaţi ŞI-A AFLAT SENTINŢA

Un locuitor al raionului Rezina a fost condamnat la 10 ani închisoare pentru tâlhărie, comisă cu o deosebită cruzime, asupra unui bătrân, în vârstă de 78 de ani.

Potrivit procurorilor, crima a avut loc în iulie 2018, în satul Gordineşti, raionul Rezina. Inculpatul, împreună cu o persoană neidentificată, a intrat în casa bătrânului, pe care l-au bătut crunt şi i-au cerut toţi banii. La refuzul bărbatului de a le da banii, agresorii i-au aplicat câteva lovituri în regiunea capului cu o bâtă, după care au furat din casă 1.200 de lei, iar apoi au fugit de la locul infracţiunii.

Bătrânul a fost găsit în viaţă de către vecini, acesta le-a spus că l-a recunoscut pe unul dintre atacatori. Peste câteva ore, inculpatul, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut şi până la sentinţă s-a aflat în arest preventiv. Acesta este din aceeaşi localitate cu victima şi anterior a mai fost condamnat.

Peste zece zile de la crimă, bătrânul a decedat la spital. Moartea victimei a survenit din cauza insuficienţei cardio-vasculare acute, iar între leziunile pricinuite de atacatori şi deces, nu există legătură.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu