Au avut loc calificări la trei probe de sport la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. DETALII

Embed:

Competiţiile la Jocurile Olimpice de la Soci au început cu o zi înaintea deschiderii oficiale. Joi au avut loc calificările în trei probe. Cele mai spectaculoase au fost cele de patinaj, perechi şi masculin, la care sportivii ruşi au reuşit să obţină primele rezultate notabile.

Tatiana Volosojar şi Maxim Trankov au impresionat publicul în prima zi de concurs de la Olimpiada de la Soci. Perechea din Rusia a reuşit cel mai bun punctaj în programul scurt din cadrul calificărilor la proba de patinaj artistic.

Totuşi, cea mai aşteptată competiţie a primei zile a fost calificările programului scurt masculin, la care a participat şi Evgheni Pliuşcenko.

"Am patinat foarte bine. Sunt foarte mulţumit de performanţa din prima zi. Dar e foarte complicat să patinezi acasă. Până la urmă, am reuşit să prezint un program bun", a declarat patinatorul Evgheni Pliuşcenko.

Cel mai bun punctaj în calificările acestei probe l-a obţinut însă japonezul Yuzuru Hanyu.

În prima zi de concurs au mai avut loc calificările la probele schi freestyle şi snowboarding. Pe 7 februarie nu a fost programat niciun concurs. Pe 8 februarie vor avea loc deja finalele la cinci probe, în care vor fi desemnaţi primii campioni la Olimpiada de la Soci.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu