Au amenințat șoferul cu arma și i-au furat microbuzul plin de colete și bani. LOVITURĂ CA ÎN FILME la Hâncești

Embed:

Un microbuz, plin cu colete aduse de peste hotare, a fost furat azi dimineaţă în raionul Hânceşti. Şoferul vehiculului a oprit în satul Buţeni pentru a transmite un pachet unei femei. Când a coborât din maşină, bărbatul a fost atacat de trei indivizi care purtau cagule pe cap. 

Poliţia a constat că femeia, care urma să primească coletul, era complicele agresorilor. După ce şoferul a fost atacat, ea a fugit împreună cu cei trei hoţi. Şoferul nu a reuşit să reţină faţa femeii, pentru că ea avea o glugă pe cap.

"A fost aplicată arma asupra conducătorului mijlocului de transport în scopul de a-l determina pe acesta să se retragă cât mai departe de mijlocul de transport, să predea acel transport, bunurile și mijloacele bănești pe care le avea", a declarat Ovidiu Scutelnic, procuror la Procuratura Hâncești.

După ce l-au ameninţat şi l-au bătut, cei trei agresori au fugit cu microbuzul plin cu colete. Ulterior, polițiștii au găsit maşina abandonată lângă localitatea Fundul Galbenei. Aceștia au constatat că hoții au furat doar trei telefoane mobile. Polițiștii au stabilit și că femeia care urma să primească pachetul este complicele celor trei agresori. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă până la 10 ani de închisoare.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu