Au AMENINŢAT CU PISTOLUL şi au STROPIT CU BENZINĂ în bancă. MOMENTUL REŢINERII JEFUITORILOR (VIDEO)

Embed:

Autorii jafului filialei Băncii „Moldova Agroindbank” din oraşul Durleşti au fost reţinuţi.

Poliţia anunţă că ieri, un bărbat a telefonat la serviciul 902 şi a comunicat că la o bancă comercială din Durleşti, a avut loc un atac armat în urma căruia doi indivizi cu cagule pe cap, ameninţând angajaţii cu un pistol, au sustras mijloace financiare.

Potrivit oamenilor legii, atacatorii mascaţi cu cagule pe cap s-au apropiat de ghişeul casierului, l-au stropit cu benzină, l-au ameninţat cu un pistol şi că îl va incendia dacă nu va deschide uşa.

Victima în vârstă de 25 ani, le-a permis accesul agresorilor, care au luat din safeu aproximativ 370.000 lei, ticsindu-i într-un rucsac.

Imediat au părăsit locul infracţiunii şi au fugit cu un automobil care îi aştepta la ieşire. Abia după atac, casierul a reuşit să activeze butonul de alarmă

Presupuşii atacatori au fost identificaţi la câteva ore după atac. Un echipaj mixt de patrulare a reuşit să recunoască şi să reţină automobilul la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 ani, originar dintr-un sat al raionului Străşeni. Asupra lui, forţele de ordine au depistat bani în sumă de 5.000 lei sustraşi, care erau sigilaţi de către angajaţii băncii.

Totodată, ofiţerii de investigaţii care erau implicaţi în derularea unor măsuri speciale într-o localitate din raionul Cahul, i-au localizat pe principalii suspecţi, care se ascundeau la domiciliul unuia dintre ei.

Indivizii s-au dovedit a fi un minor în vârstă de 17 ani, originar din Cahul, iar al doilea în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în raionul Nisporeni.

După reţinerea lor, poliţiştii au depistat rucsacul cu banii furaţi, pistolul păstrat ilegal, cagulele, mănuşile dar şi hainele în care erau îmbrăcaţi în momentul atacului.

Bănuiţii au fost escortaţi la Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, unde au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore.

Ei urmează să fie cercetaţi penal pentru “Tâlhărie”, şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu