Au ales: Lista în care candidaţii o să apară în buletinele de vot

Embed:

Consiliul Electoral de Circumscripţie Electorală Chişinău a stabilit, astăzi, prin tragere la sorţi, ordinea concurenţilor electorali pentru alegerile locale din 20 octombrie. În cursa electorală au fost înscrişi 19 candidaţi. 

Astfel, primul în buletinul de vot este Andrei Donică, candidatul Mişcării Profesionisților "Speranţa - Nadejda". Acesta este urmat de socialistul Ion Ceban. Candidatul PSRM a luptat şi anul trecut pentru fotoliul de primar, dar a pierdut în turul doi al scrutinului electoral.

Cu numărul trei în buletinul de vot figurează Teodor Cîrnaţ din partea Partidului „Voinţa Poporului", care este urmat de candidatul din partea Partidului Politic "Şor" Valerii Klimenco.

Pe locul cinci este Valeriu Munteanu, preşedintele Partidului "Uniunea Salvaţi Basarabia". Munteanu este urmat de candidatul Mişcării social-politice "Forţa Nouă", Victor Chironda.

Cu numărul şapte în buletin figurează Vitalie Voznoi, din partea Partidului "Stânga Europeană".

Dumitru Ţîra, candidatul" Partidului Popular European din Moldova" va fi cu numărul opt în buletinul de vot. După el urmează Vitalie Marinuţa din partea "Partidului Verde Ecologist".

Cu numărul 10 în buletin este candidatul Blocului "ACUM", Andrei Năstase.

Singura femeie care se luptă pentru fotoliul de primar al Capitalei, Lilia Ranogaeţ, înaintată de Partidul Național Liberal, va fi pe locul 11. Ea este urmată de candidatul PLDM-ului, Alexandru Fetescu.

Cu cifra 13 în buletinul de vot este fostul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă. Pe locul 14 figurează Ivan Diacov, înaintat de formaţiunea "Partidul Nostru". 

Candidatul Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, va fi pe poziţia a 15-a. 

El este urmat de Octavian Ţîcu, susţinut în acest scrutin de „Partidul Unității Naționale”. Candidatul „Partidului Oamenii Muncii”, Serghei Toma, va fi cu număr 17 în buletin, şi este urmat de Vladimir Ţurcanu, înaintat de„Partidul Popular Românesc”.

Ultimul în buletinul de vot este Boris Volosatîi, candidatul Partidului Politic „Democrația Acasă”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu