Au adus copiilor un strop de fericire și multe zâmbete. Turneul Edelweiss s-a încheiat (VIDEO)

Embed:

Un strop de fericire și multe zâmbete. De asta au avut parte peste 1.200 de copii din opt orfelinate și internate din țară. Micuții au avut ocazia să privească spectacole de păpuși oferite în dar de trupa de actori de la Teatrul "Licurici" și Fundația Edelweiss. Turneul caritabil organizat cu ocazia sărbătorilor de Paște s-a încheiat cu succes, iar copiii au rămas cu amintiri plăcute.

Impresionați, micuții au pătruns în lumea poveștilor:

"Am văzut cum câinele, motanul și cioara s-au pornit într-o călătorie lungă".

"Mie mi-a plăcut norul cel mare și toți s-au speriat și au fugit, numai furnica a venit".

"Oamenilor care m-au adus aici le mulțumesc din toată inima și as dori sărbători fericite".

Alături de copii, s-au distrat de minune și adulții:

"Vocea aceasta puternică, tare, norii, furnicuța aceasta blândă. Mai pe scurt foarte plăcut".

"Foarte mult mi-a plăcut. Aș dori să mai fie așa spectacole, nu doar de sărbători. Noi în Moldova nu avem posibilitatea să plecăm la așa spectacole” .

Actorii au ajuns la Orhei, Hâncești, Strășeni și Chișinău.

"Astăzi am venit cu spectacolul "Câinii cu colaci în coadă". În casele de copii rar cine vine și noi împreună cu Fundația Edelweiss le-am făcut un cadou foarte mare", a declarat directorul-impresar al Teatrului "Licurici", Andrei Prepeliţă.

"La ziua de azi este foarte important pentru acești copilași să le oferim o bucurie în suflet. Au ocazia să privească un spectacol, să se întâlnească cu diferiți actori care le dăruie zâmbet pe față", a spus președintele Centrului de Reabilitare și Sprijin pentru Copii și Tineret "Paradis", Jana Vasilieva.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu