Atmosferă TENSIONATĂ la Elizaveta. Protestatarii şi poliţiştii s-au îmbrâncit (VIDEO)

Embed:

Atmosferă tensionată la protestul de la Elizaveta, municipiul Bălţi. Oamenii şi poliţiştii s-au îmbrâncit.

Locuitori din sat cer o pedeapsă mai dură în cazul carabinierul care a împuşcat mortal un tânăr acum patru zile. Oamenii au blocat traseul din localitate, fiind nemulțumiți că Procuratura a solicitat de la 10 la 15 ani de închisoare, şi nu detenţie pe viaţă pentru suspect. Contactat de postul nostru de televiziune, procurorul de caz, Alexandru Celac, nu ne-a răspuns la telefon.

Oamenii s-au revoltat după ce, ieri, un alt procuror care a participat la şedinţa de judecată, a anunţat ce pedeapsă riscă ofiţerul.

Citeşte şi: PROTEST la Elizaveta. Tatăl tânărului împuşcat de un carabinier s-a culcat pe şosea, iar o femeie a leşinat (VIDEO/FOTO)

PUBLIKA.MD aminteşte că un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal de un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri. Tragedia s-a întâmplat după ce între cei doi a izbucnit un conflict. 

Carabinierul va sta următoarele 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost luată de către magistraţii Judecătoriei Bălţi, sediul Sângerei.

Procurorul Bordei Natalia a declarat că dacă inculpatul va fi găsit vinovat el riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

Citeşte şi: "Am fost AMENINŢAŢI că ne ÎMPUŞCĂ şi pe noi". Martorii povestesc detalii şocante despre crima de la Elizaveta, unde un tânăr a fost ucis de un carabinier

loading...

Lasă un comentariu