Atmosferă magică la Aeroportul din Chișinău. Pasagerii au fost surprinşi cu un recital de saxofon şi pian

Embed:
Feeria sărbătorilor de iarnă a pus stăpânire pe Aeroportul din Chișinău. Repezentanţii aerogării au reuşit să-şi uimească pasagerii în prag de anul nou.

Oamenii au fost surprinşi de atmosfera de sărbătoare, dar şi de interpretarea impecabilă a saxofonistului venit din Ucraina Igor Znatokov şi a îndrăgitului pianist Oleg Negruţă.

"Ne-a plăcut foarte mult prestaţia instrumentiştilor, a fost foarte plăcut să ajungem la Chişinău şi să savurăm atmosfera sărbătorilor."

"Atmosfera e foarte frumos, pregătirile de iarnă, excelent. Nu avem zăpadă, dar se simte, atmosfera e super, îmi place."

" Este o atmosferă de sărbătoare de Crăciun, plăcut. Şi pentru călători cred că este o surpriză plăcută."

Cinstit nu ne-am aşteptat, e super. Plecând din Moldova e foarte bine, e o amintire.

Printre călători s-a numărat şi ambasadorul Statelor Unite în Moldova, Derek Hogan. Diplomatul va sărbători revelionul peste hotare.

"Nu vom fi în Moldova de aceste sărbători, plecăm la Londra pentru câteva zile, unde vom sărbători Anul Nou, apoi revenim. Atmosfera este una foarte festivă", a declarat ambasadorul Statelor Unite în Moldova, Derek Hogan.

În zona de sosiri şi picii au avut parte de surprize inedite. Moş Crăciun împreună cu câţiva spiriduşi au împărţit dulciuri.

"În acest an, eu mă bucur că Moş Crăciun şi-am primit un cadou."

"- Cadouri, un biscuit.
- Şi-ţi place?
- Da."

"- Asta Fulguţa.
- Ce ţi-a dat Fulguţa?
- Un fulguşor."

În această perioadă, unele companii aeriene au dublat numărul curselor spre Rusia, Italia, Marea Britanie şi Germania.

"În această perioadă, ţinând cont de faptul că solicitările că solicitărilor au crescut din partea pasagerilor, cum ar fi destinaţia moscova care este destul de solicitată anul împrejur, mai ales în ajunul sărbăătorilor de iarnă au fost adăugată o cursă de seara pentru a reuşi să-i aducem acasă pe toţi cei care vor să sărbătorească allături de familia lor", a menționat Rodica Rusu Eşanu, purtătorul de cuvânt, Aeroportul Internaţional Chişinău.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu