Atmosferă INCENDIARĂ pe stadionul Zimbru! "Okean Elzy" AU FĂCUT SHOW la Chişinău

Embed:

Atmosferă incendiară pe stadionul Zimbru din Capitală. Membrii cunoscutei trupe rock din Ucraina "Okean Elzy" au susţinut aseară un concert de excepţie.

Mii de fani au venit să-şi asculte artiştii preferaţi şi să fredoneze împreună hiturile care i-au dus trupei faima în lume.

Trupa a ajuns la Chişinău în cadrul unui turneu mondial de promovare a celui de-al nouălea album, intitulat "Fără frontiere". Oamenii spun că îi aşteaptă mereu cu drag pe cei de la "Okean Elzy":

"Sunt mare fană "Okean Elzy" de mică şi sunt foarte bucuroasă să fim acum acasă. L-am aşteptat demult şi sunt a doua oară".

"E un concert foarte bun, l-am aşteptat multă vreme, dar a meritat. Sunetul este excelent şi-mi place totul, avem mult spaţiu pentru a dansa".

Timp de aproape trei ore, cei adunaţi pe stadion au cântat şi au dansat pe muzica renumitei trupe din Ucraina. Fanii spun că nu au ratat niciunul dintre concertele susţinute de "Okean Elzy" în Moldova.

"Cum poate să nu-ţi placă această muzică? Asta e muzică adevărată. Merg des la concertele lor".

Muzica trupei "Okean Elzy" i-a făcut mai nostalgici pe unii spectatori.

"Îmi place totul. Sunt pur şi simplu entuziasmată. Am o plăcere deosebit de la acest concert şi de la graiul ucrainesc".

" Eu am fost la concertul lor acum trei ani, a fost superb. Anume atunci am început să-i ascult".

Alţii nu s-au arătat la fel de entuziasmați.

"Mie nu prea mi-a plăcut, adică eu nu ascult aşa gen de muzică. Am venit mai mult pentru ea. Ea a voia foarte tare şi eu am cedat".

Cel mai recent, rockerii ucraineni au concertat în Moldova în anul 2014.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu