ATMOSFERĂ FEERICĂ! Topul celor mai frumoase destinaţii din Europa pentru Crăciun

Embed:

Ne desparte aproape o lună de sărbătorile de iarnă, iar dacă vă doriți ca darurile de la Moş Crăciun să vă găsească în străinătate vă puteţi planifica vacanţa de pe acum. Site-ul de turism "European best destinations" a întocmit un clasament al celor mai frumoase destinaţii de pe bătrânul continent pentru Crăciun. Prima în top s-a plasat capitala Croației. 

Turiştii care vor dori să întâmpine sărbătorile de iarnă în Zagreb, vor avea parte de o atmosferă cu adevărat feerică. În centrul oraşului sunt organizate dansuri şi concerte, iar oamenii pot cumpăra diverse obiecte din pieţele special amenajate de Crăciun.

Pe locul doi în topul celor mai frumoase destinaţii de sărbători, este oraşul francez Colmar. Turiştii pot face diverse excursii, iar seara se pot delecta din sortimentul bogat de vinuri autohtone.

Podiumul liderilor a fost completat de oraşul Manchester din Marea Britanie. În perioada rece a anului, mii de oameni din întreaga lume vizitează regiunea.  Anume în acest oraş, în 1999, a fost organizată primul târg de Crăciun din Regatul Unit.

O altă atracţie turistică pentru sărbătorile de iarnă este capitala Cehiei. Festivalurile, concertele şi spectacolele sunt ingredientele principale care îi ademenesc pe turiștii veniți în orașul Praga.

Top cinci este completat de Bruxelles, Belgia. În fiecare an, în centrul oraşului este împodobit un imens pom de Crăciun şi sunt instalate milioane de luminițe. La zecile de tarabe, turiştii pot gusta din bucatele tradiţionale gătite de localnici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu