Atmosferă de sărbătoare la Aeroportul Chişinău. SURPRIZELE lui Moş Crăciun pentru călători (FOTOREPORT)

Embed:

Atmosferă de sărbătoare pe Aeroportul din Chişinău. Pentru cei care pleacă în vacanţă, dar şi pentru cei care se întorc acasă administraţia aeroportului le-a pregătit surprize.

Crăciuniţele au cântat colinde, iar Moş Crăciun a împărţit daruri celor mici. Cei care nu au reuşit să-i felicite pe cei dragi care au rămas acasă, au putut scrie câte un mesaj pe care l-au pus într-un coş special amenajat pentru scrisori.

Aeroportul din Chişinău a îmbrăcat straie de sărbătoare. În hol a fost instalat un brad şi mai multe decoraţiuni. Startul a fost dat de Crăciuniţe, care au încântat oamenii cu colinde de Crăciun.

Şi ce fel de sărbătoare fără Moş Crăciun.

Copiii au spus poezii şi au primit în dar câte o cutie cu bomboane.

- Ce ţi-a spus moşu?
- Să ascult de părinţi. O să fiu cuminte.
- De unde a venit el?
- De la polul nord.

Pentru că la ora când s-a dat startul feeriei de iarnă nu aterizase nicio cursă, toată atenţia a fost asupra pasagerilor care plecau din ţară. Această femeie spune că pleacă la Moscova împreună cu fiul său pentru a petrece noaptea dintre ani împreună cu soţul său care munceşte acolo de mai bine de şase ani. La aeroport a venit şi mama ei care cu greu şi-a luat rămas bun.

- Ne vedem pe skype putem spune că o să fim împreună.
- O să vă fie dor?
- Da, desigur, câte ori îi petrecem, de fiecare dată curg lacrimile.

Pasagerii au avut posibilitatea să le scrie celor dragi câte o scrisoare care urmează să ajungă la destinaţie prin poşta lui Moş Crăciun.

- Ce scriţi?
- O felicitare. Scriu o felicitare pentru bunelul meu. Îi doresc multă sănătate, fericire, să fie mereu cu noi şi să nu să se îmbolnăvească niciodată.

- Bună ziua, ce scriţi?
- O felicitare.
- Cui?
- Părinţilor. Le doresc sărbători fericite şi multă-multă sănătate. Asta cred că este cel mai important.

- Pe toată perioada acestor sărbători am pregătit o sumedenie de surprize pentru toti pasagerii şi vizitatorii noştri.
- Câte cadouri s-au pregătit?
- O sumedenie de cadouri fără număr ca să ajungă la toţi. Doresc şi eu să felicit toţi pasagerii. Le urez tuturor un An Nou Fericit, a afirmat directorul "Avia Invest", Petru Jardan.

Pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău vor fi întâmpinaţi, dar şi petrecuţi cu frumoase colinde până în data de 10 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu