Atmosferă de poveste la Nisporeni. Târgul de sărbători din localitate a fost luat cu asalt de localnici

Embed:

Distracție maximă la Nisporeni. Târgul de sărbători din localitate a fost luat cu asalt de copii. Cei mici au avut ocazia să patineze gratis şi să se dea cu sania pe tobogane.O altă surpriză pentru copiii este și Casa lui Moș Crăciun, unde le sunt ascultate toate dorințele.

Pe copii îi fascinează şi planetariul.

"În timpul formării sistemului solar se ciocneau, unindu-se între ei și formând acumulări pietroase care au stat la baza formării planetelor", a zis un copil.

"E pentru toate vârstele. De la trei patru ani până intră şi buneii şi bunicii la noi. Este ceva nou, ceva interesant şi la copii şi la toţi le place", a declarat Ion Grădinaru, adminstratorul planetariului.

"Mi-a plăcut când două comete s-au lovit una de alta și s-au spart în mii de bucăți", a spus un copil.

Părinții sunt şi ei bucuroşi că au posibilitatea să-i distreze pe cei mici acasă, pentru că în trecut, erau nevoiţi să meargă la târgul de sărbători din Capitală.

"Copiii au unde se distra, mai rar așa ceva. Nu vezi întotdeauna așa ceva. Copiii din Nisporeni au pentru ce veni aici", a declarat o mamă.

"Pentru careva carusele pentru copii trebuia să mergem la Chișinău, dar acum e super că este în raion la noi", a spus o femeie.

"Foarte bine. Suntem mulțumiți. E binevenit pentru copii să venim să ne odihnim că nu reușim permanent", a zis o altă mamă.

În data de 14 ianuarie la Nisporeni va fi organizat un concert la care vor participa mai mulţi interpreţi cunoscuţi din România şi de la noi. Pe scenă va urca Antonia, formaţia 3 Sud Est și trupa Carla’s Dreams. Interpreții sunt așteptați cu nerăbdare de cei care le îndrăgesc melodiile.

"Vreau să văd foarte tare trupa Carla’s Dreams. – Îți place? – La nebunie!", a spus un băiat.

"– Pe cine vrei să vezi cel mai tare? – Carla’s Dreams", a zis alt baiat.

"Carla’s Dreams și Antonia", a spus o fată.

"– Carla’s Dreams. – Știi vreun cântec de-al lui? – Toate!", a declarat un tânăr.

Târgul de sărbători a fost organizat de Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Acesta va fi deschis pentru vizitatori până în data de 31 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu