Atmosferă de basm și plină de mister! Zdob şi Zdub a susținut un concert cu ocazia lansării unui nou album

Embed:

"Zdob şi Zdub" şi-a surprins din nou fanii. Formaţia a susţinut aseară un concert de zile mari, cu ocazia lansării unui nou album intitulat "Bestiarium". Sute de oameni au venit să asculte noile piese ale formaţiei, dar şi piesele de debut, care le îndrăgesc atât de mult. Surpriza serii a fost duetul cu interpreta, Irina Rimes. 

"Ba eu, mama, nu mi-am pus, nici gând bun de însurat, nici gând rău de cătănit, ci in lupta sa ma lupt."

Absolut diferit de piesele cu care ne-am obişnuit, noul album al Zdubilor a creat o atmosferă de basm, plină de mister. Albumul proaspăt lansat conţine 14 piese pline de esență, despre simboluri arhaice, menite să purifice sufletul. Chiar dacă majoritatea pieselor le-au auzit pentru prima oară, fanii au rămas încântaţi de noul album.

"Concert excepţional! Zdubii ne ridică sufletul nostru moldovenesc la un nivel foarte înalt. Când eşti la concertul lor te simţi zburător! Super, ca întotdeauna!"

"Ascult cu mare drag "Zdob şi Zdub" şi când am aflat că este concert eram foarte bucuroasă. Este un cadou perfect de Revelion, pentru fanii "Zdob şi Zdub". Este o atmosferă extraordinară şi ne era dor de ei, tare."

Spectatorii s-au delectat şi cu cântece mai vechi, din repertoriul Zdubilor. Fanii formaţiei spun că piesele băieţilor au devenit o adevărată legendă.

"Mi-a plăcut foarte mult, de la primele cântece care au apărut. Au venit cu ceva nou: un stil nouă, muzică nouă".

"Eu îi cunosc demult şi îmi plac de mult timp. Îmi place cum muzica lor evoluează".

Surpriza serii a fost duetul Zdubilor cu interpreta Irina Rimes. Spectatorii au cântat în rând cu interpreţii piesa proaspăt lansată, "Sînziene".

"Toată noaptea până-n zori, voi citi în foc și-n flori, voi citi și voi vrăji, ca să aflu ce va fi."

Concertul de lansare a noului album a avut loc la Teatrul Național "Eugene Ionesco".

loading...

Lasă un comentariu