Atleţii moldoveni şi-au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Moscova. Vezi pe ce locuri s-au clasat sportivii

Embed:

Atleţii moldoveni şi-au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Moscova. La proba de maraton au participat doi sportivi din Moldova. Roman Prodius s-a clasat pe locul 46, iar Sergiu Ciobanu a ajuns la 48-lea la finiş.

Prodius a încheiat cursa în două ore, 29 de minute şi opt secunde, în timp ce Ciobanu a reuşit cel mai bun rezultat al sezonului, ajungând la finiş în doua ore, 34 de minute şi 17 secunde. La start s-au aflat 69 de sportivi, însă doar 51 de maratonişti au reuşit să încheie cursa.

Medalia de aur a obţinut-o Stephen Kiprotich, din Uganda, cu timpul de două ore, nouă minute şi 51 de secunde. Pe locurile doi şi trei s-au clasat doi sportivi din Etiopia: Lelisa Desisa şi Tadese Tola.

La Mondialul de la Moscova au mai participat alţi doi sportivi din Moldova. Olesea Cojuhari nu a reuşit să treacă de calificările probei de 400 metri, iar Ion Luchianov s-a clasat pe locul zece în finala probei de trei mii de metri cu obstacole.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu