Atletico Madrid a ratat şansa de a câştiga titlul în Spania

Embed:

Atletico Madrid a ratat şansa de a câştiga titlul în Spania în penultima etapă din Primera Division. Elevii lui Diego Simeone au remizat acasă cu Malaga, scor 1-1. Următoarele două clasate, Barcelona şi Real Madrid nu au putut profita de eşecul lui Atletico. Barca a remizat şi ea, în deplasare, cu Elche, scor 0-0, iar Real a pierdut pe terenul lui Celta Vigo cu 0-2.

Revelaţia sezonului în Spania, Atletico Madrid, a avut nevoie de o victorie în penultima etapă pentru a-şi asigura matematic câştigarea cel de-al zecelea titlu naţional. În lipsa atacantului Diego Costa, Atletico a reuşit însă doar un egal acasă cu Malaga. Samuel Garcia a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 66, iar Toby a adus egalarea pe tabelă opt minute mai târziu. Scor final 1-1.

Barcelona nu a putut profita de eşecul formaţiei madrilene şi la fel a remizat în deplasare cu Elche, scor 0-0. Diferenţa dintre cele două echipe a rămas de trei puncte. Titlul se va decide în ultima etapă, în care Barca şi Atletico se întâlnesc în meci direct, pe Camp Nou. Barcelona va deveni campioană doar în cazul unei victorii, iar elevii lui Diego Simeone au nevoie de cel puţin un egal pentru a termina pe primul loc în clasament.

În penultima rundă, Real Madrid, cu Ronaldo şi Gareth Bale absenţi, a fost învinsă de Celta Vigo, scor 0-2, şi a pierdut orice şansă la titlu. Galacticii ocupă locul trei şi pot urca cel mult pe poziţia a doua, în cazul în care vor învinge în ultimul meci formaţia Espanyol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu