Atletico Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei

Embed:

Atletico Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei de Barcelona. Gruparea madrilenă a fost învinsă în manşa secundă pe teren propriu, într-un meci în care s-au marcat cinci goluri în prima repriză. Doi jucători de la Atletico au fost eliminaţi după ce au cedat nervos.

Atletico Madrid a avut nevoie de mai puţin de un minut pentru a deschide scorul în returul cu Barcelona din sferturile Cupei Spaniei. Fernando Torres a făcut 1-0 după 39 de secunde de la fluierul de start.

Bucuria gazdelor a durat doar opt minute, Neymar restabilind egalitatea. În minutul 30 Atletico a preluat din nou conducerea după ce Raul Garcia a transformat un penalty. Barcelona a obţinut calificarea pe finalul primei reprize după autogolul lui Miranda şi reuşita lui Neymar, care a stabilit rezultatul final de 3-2.

La pauză spiritele s-au încins. Fernando Torres a fost la un pas să se ia la pumni cu Neymar, iar Gabi a fost eliminat după o altercaţie în tunelul stadionului cu un jucător de la Barcelona. Faza meciului a fost oferită însă de Arda Turan. Jucătorul turc a aruncat cu o gheată în arbitrul tuşier pentru că acesta nu a observat un fault.

În semifinale, Barcelona va întâlni învingătoarea dublei manşe dintre Villarreal şi Getafe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu