Atleta Olga Cristea a fost depistată pozitiv cu testosteron la Campionatul European de Atletism de la Barcelona

Embed:

Atleta Olga Cristea a fost depistată pozitiv cu testosteron la Campionatul European de Atletism de la Barcelona, din această vară. Federaţia moldovenească de profil a primit din partea federaţiei internaţionale o scrisoare prin care anunţă că proba A prelevată de la sportiva noastră a ieşit pozitivă. Cristea şi antrenorul Mihai Cravţov resping categoric acuzaţiile şi le cataloghează drept "zvonuri".

Dezastru pentru atletismul moldovenesc. Olga Cristea a fost depistată pozitiv cu testosteron în timpul Campionatului European de la Barcelona, din luna iulie.

Federaţia moldovenească de Atletism a primit din partea federaţiei internaţionale o scrisoare prin care anunţă că proba A prelevată de la sportiva noastră a ieşit pozitivă. Oficialii federaţiei însă îşi pasează atribuţiile şi spun că aşteaptă rezultatele probei B, pentru a putea oferi comentarii.

Preşedintele Comisiei Anti-doping a fost singurul oficial care a recunoscut că Olga Cristea a fost prinsă dopată. Acesta îi consideră vinovaţi de situaţia creată atât pe Olga cât şi pe antrenorul ei, Mihai Cravţov.

Contactată de Publika TV, Olga Cristea a dezminţit faptul că ar fi folosit substanţe dopante, şi a catalogat informaţiile apărute drept zvonuri.

Antrenorul atletei, Mihai Cravţov a declarat că nu doreşte să se pronunţe până pe 28 septembrie, când vor fi făcute publice rezultele.

În Republica Moldova nu se efectuaează controale antidoping din lipsă de bani!

Lasă un comentariu