ATENŢIONARE pentru ŞOFERI. Chiar în această noapte aţi putea rămâne FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE dacă veţi încălca ACEASTĂ LEGE

Noapte albă pentru inspectorii de patrulare. După miezul nopţii aceştia vor vâna şoferii care vor urca beţi la volan. Astfel, conducătorii auto în stare de ebrietate vor rămâne fără permise de conducere.

Reprezentanţii MAI au venit cu o atenţionare pentru toţi conducătorii auto. 

"Dacă ați decis să ridicați un păhar de alcool în această seară, lăsați cheile de la mașină pe masă și savurați. În caz contrar, chiar după miezul nopții colegii noștri de la INP, cu multă responsabilitate vă vor ajuta să renunțați la permisul de conducere", se notează într-o postare pe pagina de Facebook a MAI.

PUBLIKA.MD aminteşte că, de mâine,14 decembrie, intra în vigoare noile modificări al Codului Contravențional și Penal. Astfel, șoferii care vor urca la volanul mașinii în stare de ebrietate, vor rămâne fără permise de conducere până la pronunțarea hotărârii judecătorești.

Conducătorii auto își vor putea recupera permisul de conducere doar după ce vor susține un examen și vor frecventa un program antialcoolic și antidrog.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu