ATENȚIE! Trafic intensiv în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe

UPDATE (17:30) S-a fluidizat și degajat circulația pe sensul de ieșire din țară prin punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. Se menține trafic intensiv doar pe direcția de intrare, unde se numără circa 70 de mijloace de transport.

UPDATE (11:15) Se menține trafic intensiv în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, fiind formată o coloană de circa 100 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară. Reprezentanții autorităților de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă în vederea fluidizării traficului transfrontalier. 

(08:47) La ora actuală este trafic intensiv în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, fiind formată o coloană de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară.

În acest sens, reprezentanții autorităților de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă în vederea fluidizării traficului transfrontalier.

În prezent o cauză a formării rândurilor este faptul că punctul de trecere se află în construcție și nu are capacitate de a procesa un număr mare de persoane sau mijloace de transport. Rugăm participanții la traficul transfrontalier să manifeste înțelegere și răbdare, precum și înainte de a porni la drum să verifice situația în punctele de trecere, fie aplicând TRAFIC ONLINE sau contactând LINIA VERDE a IGPF (022 259 717).

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu