ATENŢIE ŞOFERI! Un indicator nou a apărut în Capitală. Ce semnifică acesta (FOTOREPORT)

Embed:
În Capitală au apărut panouri informative în zonele cu risc de inundaţii. Primele indicatoare au fost instalate la intersecţia străzilor Ismail şi Albişoara. Reprezentanţii Întreprinderii "Exdrupo" susţin că avertismentele sunt TEMPORARE, până când va fi soluţionată problema canalelor pluviale din oraş.

"Asemenea indicatoare, asemenea panouri informative ar însemna că pe timp de ploaie sau când plouă abundent zonele respective ar fi de dorit de evitat", a spus Adrian Boldurescu, şeful Întreprinderii "Exdrupo".

" Distanţa minimă trebuie să fie 50 de metri. Vizibilitatea este. Iată acum noi, uitaţi-vă tăiem crengile, curăţim şi vizibilitate va fi pentru şoferi", a menţionat Stanislav Vrabii, muncitor.

"O să fie vizibilă că ea are peliculă reflectoare şi credem că şoferii vor vedea pe timp de noapte. Dacă vor dori să respecte poftim, dacă nu treaba lor"

Şeful Întreprinderii "Exdrupo" spune că soluţia este una de moment.

"O echipă de specialişti lucrează la evaluarea, volumelor şi a banilor cât o să ne coste să curățăm canalizarea pluvială ca să fie funcţională. Ca indicatoarele respective să nu rămână mai mult de un an de zile", a mai spus Adrian Boldurescu, şeful Întreprinderii "Exdrupo".

Deşi, şoferii nu sunt obligaţi să le respecte aceştia au păreri împărţite la acest subiect.

"Mai bine să facă să nu se adune aici apa. În locul noilor semne ar trebui de făcut altceva? Da, ar trebui de făcut scurgeri."

"Cred că e o idee mai uşoară decât să îndepărteze ceva din nuanţele care apar în timpul inundaţiilor."

"Este o idee bună de avertizare. Poţi să reuşeşti din timp să iei măsuri pentru a evita zona."

Fiecare panou informativ costă 1100 de lei. În Capitală urmează să fie instalate încă nouă astfel de avertismente.
loading...

Lasă un comentariu