Atenție șoferi! S-a surpat asfaltul pe strada Armenească din Capitală. Gaura formată are peste un metru adâncime (FOTO)

Embed:

 

Un crater cu o adâncime de peste un metru a pus la grea încercare şoferii din Capitală. Groapa s-a format pe partea carosabilă de pe strada Armenească, din sectorul centru al oraşului. Incidentul s-a produs astăzi, iar motivul producerii este o conductă de apă, care s-a spart. 

Craterul format a reuşit să le dea bătăi de cap şoferilor. Aceştia se arată nemulţumiţi de calitatea drumurilor şi susţin că groapa ar putea deveni una foarte periculoasă.

"Mai periculoasă nu poate să fie. Bine că este avertizare pentru şoferi, dar trebuie luate măsuri de autorităţi."

"Poate maşina să nimerească acolo şi o să crape mai tare."

"Eu cred că rău au asfaltat şi ploile, ninsorile şi-au lăsat amprenta. Eu m-am speriat că voi trece şi maşina va cădea acolo."

Şeful Întreprinderii Municipale "EXDRUPO", Adrian Boldurescu, afirmă că întreprinderea nu este responsabilă de apariţia acestui crater şi că problema ar fi apărut din cauza unor fântâni subterane.

Responsabilii de la Apă-Canal ne-au explicat că s-a produs o avariere, ei au deconectat furnizarea apei în zonă, iar muncitorii au început lucrările de lichidare a consecinţelor.

"Vorbim despre gradul înalt de uzură în primul rând. A cedat o conductă cu diametrul mic de 151 de mm. Angajaţii noştri de la serviciul exploatarea reţelelor de apă sunt deja la faţa loculu şi efectuează lucrările de remediere", a spus şeful serviciului de presă Apă-Canal, Nadeja Fotescu.

Pagubele materiale urmează a fi estimate şi vor fi achitate de către Întreprinderea municipală Apă-Canal.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 0

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu