ATENŢIE ŞOFERI. Punctele de trecere Soroca-Țekinovka şi Cosăuţi-Iampoli rămân încă închise

(UPDATE 14:20) Punctul de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka (interstatal) și-a sistat activitatea din cauza ridicării nivelului de apă în râul Nistru.

La fel, rămâne nefuncțional punctul de trecere Cosăuți-Iampoli.

Recomandăm participanţilor la traficul transfrontalier care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate, să se folosească de serviciile PTF Otaci-Moghileov-Podolsk (rutier).

Despre reluarea activităţii punctelor de trecere vă vom comunica ulterior.

(UPDATE 12:09) În dimineața zilei de astăzi, 1 august, și-au reluat activitatea punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka (interstatal și local). Poliția de Frontieră informează într-un comunicat de presă că rămâne nefuncțional punctul de trecere Cosăuți-Iampoli. Motivul este nivelul ridicat al apei în râul Nistru, transmite ipn.md.

Punctele Soroca-Țekinovka și-au suspendat activitatea în dimineața zilei de 31 iulie.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că, în legătură cu mărirea  deversării apei din lacul de acumulare Dubăsari cu cca 850 m³/s, până pe 4 august va continua creșterea nivelului apei de la orașul Grigoriopol până în satul Talmaza, de la 0,4-1,2 m., iar pe sectorul de la satul Talmaza până în satul Palanca, de la 0,5 până la 1 m.

Risc de inundații nu există.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu