ATENȚIE! Ploi și polei pe drumurile din toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi înnorat. În nordul şi centrul ţării sunt posibile ploi slabe. Se va forma polei. Vântul va sufla slab din nord-est. La Briceni și Soroca sunt prognozate două grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei maxima va fi de patru grade. La Tiraspol se aşteaptă cinci grade, iar la Leova vor fi şase grade Celsius. La Comrat şi Cahul se vor înregistra şapte grade Celsius.

În Capitală, în această noapte va fi un grad, iar mâine cinci grade. În următoarele zile, vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar ziua se vor atesta maxime de până la șase grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 17 grade Celsius. În capitala Franței vor fi 14 grade, iar la Londra cu două grade mai mult. La Berlin termometrele vor indica 11 grade, iar la Roma se anunță 19 de grade.

La Viena meteorologii prognozează nouă grade, iar la Praga şi Varşovia opt grade. La Budapesta şi Belgrad se așteaptă 12 grade Celsius. La București temperaturile vor ajunge până la 11 grade.

La Atena se aşteaptă maxime de 17 grade şi ploi. În capitala Turciei se aşteaptă 9 grade. La Moscova şi Kiev cerul va fi acoperit de nori şi se vor înregistra un grad, şi respectiv două grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu