ATENŢIE, PERICOL! Gas Natural Fenosa atenționează consumatorii să nu cadă în plasa escrocilor care vând economizoare

Embed:

Cel mai mare furnizor de energie electrică din țară atenționează consumatorii să nu cadă în plasa escrocilor care vând economizoare, ce ar permite reducerea plăților pentru curent cu până la 40 la sută. Mai mult, pe lângă faptul că dispozitivele-minune nu ne ajută să micşorăm cheltuielile, cei care le utilizează se pot alege cu consecințe grave, susţin specialiştii.

Reprezentanții firmei care vând economizoarele dau asigurări că produsul are toate certificatele de calitate: "Ajungeți să economisiți maximum 40% sau minimum 25% din factură. Un economizor costă 660 de lei. În preţ este inclusă livrarea produsului în Chişinău. Nu trebuie instalat la contor, ci în priză. Aşa nu veţi avea probleme cu cei de la Union Fenosa. - Este un termen în care dispozitivul poate fi întors înapoi dacă dă rezultate? - Este imposibil. În orice caz, o să vedeți că faceţi economii", a menţionat 

De cealaltă parte, furnizorul de energie electrică afirmă că nu există niciun dispozitiv-minune care să le permită oamenilor să scadă consumul de curent. Dacă ar exista un astfel de produs, utilizarea lui ar fi ilegală. Reprezentanții companiei le recomandă cetățenilor să se păzească de șarlatani.

"Orice aparat electric care nu este produs și ulterior nu este certificate de organele abilitate din domeniu prezintă riscuri de scurt circuit, de la care se pot produce incendii, prezintă riscuri de explozii", a declarat Vasile Gribincea, purtător de cuvânt Gas Natural Fenosa.

Până acum, la Agenția pentru Protecția Consumatorului nu a fost înregistrată nicio plângere din partea utilizatorilor de economizoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu