Atenție! Pe traseele din țară au apărut noi panouri informative adresate şoferilor

În ultimele 2 zile, pe traseele naţionale au fost montate 23 de panouri informative privind prevenirea accidentelor rutiere.

Mesaje precum "Fii altfel – redu viteza de deplasare", "Fii altfel – nu consuma alcool la volan", "Fii altfel – asigură-te înainte de a depăşi" şi "Fii altfel – acordă prioritate pietonilor" pot fi observate pe panourile adresate conducătorilor auto şi motocicliştilor, ce conţin atenționări cu privire la cauzele şi condiţiile care determină producerea accidentelor rutiere.

Acestea au scopul de a-i determina pe șoferi să nu conducă cu viteză excesivă, în stare de ebrietate precum și să acordare prioritate pietonilor.

Pentru promovarea regulilor de circulație şi evitarea comiterii accidentelor rutiere cu consecinţe tragice, Inspectoratul Naţional de Patrulare al IGP în parteneriat cu o agenţie de publicitate, de la începul lunii octombrie 2016 până în prezent, au montat 43 de panouri informative care îi îndeamnă pe şoferi să fie mai atenţi atunci când se află în trafic.

Inspectorii de patrulare îndeamnă şoferii să dea dovadă de maximă prudenţă şi atenţie la volan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu