ATENŢIE MAXIMĂ ŞOFERI! De mâine, operaţiunea "Nopţi Albe" se va desfăşura non-stop

Două accidente grave s-au produs noaprea trecută în Moldova, soldate cu moartea a nouă persoane.

În legătură cu aceasta, Inspectoratul Naţional de Patrulare anunţă, că, începând de mâine, până la 31 august, operaţiunea "Nopţi Albe" se va desfăşura non-stop.

"Operaţiunea va avea loc în toate zilele săptămânii, inclusiv în zilele de lucru. Având în vedere sezonul estival, ştim că sunt multe motive de a sărbători", a declarat șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Igor Gori.

Mai mult, acesta a menţionat că va mai fi demarată o operaţiune: "A doua operaţiune este demararea de comun cu inspectoratele teritoriale ale poliţiei a unei campanii de verificare a regimului de vânzare a băuturilor alcoolice către minori şi în afara orele legale. În caz că vom depista comercializarea băuturilor alcoolice către minori vom aplica sancţiunile stabilite de legislaţie".

Amintim că opt tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au decedat într-un accident care s-a produs aseară în capitală, la intersecția străzilor Muncești și Dacia. Toţi cei opt se aflau într-o maşină marca Renault Megane, care se deplasa din Revaca spre Chișinău. Automobilul, având exces de viteză, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac.

Un alt accident a avut loc în raionul Soroca, pe traseul R9. Un automobil de marca Dacia Logan, cu şapte persoane la bord, s-a inversat în aproprierea satului Rudi. În urma accidentului a decedat o tânără de 24 de ani.  La volanul automobilului se afla o doamnă de 27 de ani, fără permis de conducere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu