Atenţie la buzunare. Care sunt sectoarele preferate de pungaşi

Embed:

Atenţie la bunurile din genţi sau buzunare. Peste 800 de cazuri de pungăşie au fost înregistrate în Capitală pe parcursul anului trecut, cu 97 mai puţin, comparativ cu 2018. Potrivit Direcției de Poliție a Capitalei, hoţii preferă să acţioneze în microbuze, troleibuze şi pieţe.

Statisticile arată că în Capitală, anul trecut s-au produs cel puţin două cazuri în fiecare zi. Poliţiştii au înregistrat peste 800 furturi. Cifra este mai mică comparativ cu anul precedent, atunci când au fost înregistrate peste 900 de pungăşii.

Hoţii de buzunare acţionează cel mai des în sectorul Centru al Capitalei. Anul trecut aici s-au înregistrat peste 300 de cazuri. Acesta este urmat de sectoarele Buiucani cu 163 de furturi, Ciocana cu 124 şi Botanica cu 114. Hoţii acţionează mai puţin în sectorul Râşcani. Oamenii legii spun că aici s-au înregistrat circa 100 de pungăşii.

Cel mai des hoţii preferă să-i buzunărească pe pasagerii din microbuze. Aici s-au înregistrat aproape 400 de cazuri, circa jumătate din numărul total de furturi comise anul trecut în Capitală. În topul preferinţelor hoţilor de buzunare mai sunt pieţele, unde s-au înregistrat peste 130 de furturi şi  troleibuzele, unde s-au produs aproape 120 de pungăşii. Mai puţin, hoţii fură din centre comerciale unde s-au înregistrat 57 de cazuri şi din stradă, unde s-au produs cu şase cazuri mai puţin.

Oamenii legii mai spun că anul trecut s-au furat peste 500 de telefoane mobile și circa 300 de portofele.

loading...

Lasă un comentariu