ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL. Cum s-a luptat prima tânără împinsă în fața metroului

Embed:

Noi imagini au apărut în legătură cu crima care a avut loc marți seară în stația de metrou Dristor 1. Anterior acestui eveniment tragic, suspecta principală a încercat să mai împingă o tânără în fața metroului, însă, din fericire, nu a reușit, scrie digi24.ro.

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a încercat să împingă, marți după-amiază, o tânără de 20 de ani în fața trenului care tocmai intra în stația de metrou Costin Georgian.

Din imagini se observă că agresoarea a încercat de trei ori să o împingă pe victimă, însă tânăra de 20 de ani s-a luptat și a reușit să se salveze.

De asemenea, se observă că ceilalți călători încep să se apropie de cele două ca să intervină. Imediat, femeia de 36 de ani a dispărut de la locul incidentului.

Câteva ore mai târziu, în timp ce prima victimă făcea declarații la poliție cu privire la incident, agresoarea împingea în stația Dristor 1 o altă tânără, de 25 de ani.

De data acesta, Magdalena Șerban a reușit să o împingă pe victimă de pe peron și, mai mult, a lovit-o cu piciorul când a încercat să se salveze. Alina Ciucu a fost prinsă între garnitura de metrou și peron și a murit pe loc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu