Doi tineri au furat banii unui taximetrist din Capitală. Cum au fost prinşi de poliţişti (FOTO)

Embed:

Un taximetrist a solicitat ajutorul Poliţiei Capitalei, comunicând despre un eventual furt din automobil, în timp ce transporta doi pasageri.

La apelul bărbatului a intervenit imediat un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, care au întreprins acţiuni de patrulare în zona unde a fost săvârşit furtul.

Potrivit victimei, suspecţii au coborât pe strada A. Marinescu şi au încercat să fugă în direcţii necunoscute, după ce au furat din automobil portmoneul cu bani şi un camera de bord.

Ca rezultat al măsurilor demarate de către poliţişti, aceştia au fost localizaţi şi reţinuţi, fiind escortaţi la Inspectorat pentru audieri.

Ei s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 23 ani şi respectiv 24 ani, domiciliaţi în Chişinău. În cadrul procesului de documentare poliştii au stabilit că în momentul urmăririi suspecţii au aruncat video registratorul într-un tomberon,  iar portmoneul l-au aruncat în ograda unei case de locuit.

Ulterior grupa operativă venită la faţa locului au recuperat bunurile furate.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 lei la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

De asemenea sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, privind complicitatea acestora în alte cazuri de furturi comise în Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu