ATENŢIE! De astăzi va fi OPRITĂ circulaţia rutieră pe mai multe străzi din CENTRUL Capitalei

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 05 noiembrie – 09 decembrie 2018, va fi sistată circulația transportului pe str. 31 august 1989, în perimetrul străzilor Vasile Alecsandri – Armenească, în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a capitalei.

De asemenea, tot în această perioadă a fi sistată circulaţia transportului pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu – Alexandru cel Bun, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct și canalizare.

Totodată, traficul rutier va fi sistat şi pe str. Vlaicu Pârcălab, tronsonul 31 August 1989 - București. Restricția de circulație este impusă de necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor edilitare.

În context, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 157 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail.  

Ruta de microbuz nr. 174 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu