ATENŢIE! Dacă îi cunoașteți, sunați la poliție (FOTO)

Poliţiştii sunt în căutarea a doi indivizi suspectaţi de furt şi escrocherie. Primul individ care apare în imagini este suspectat că în timp ce se afla în incinta unei bănci din sec. Râșcani, a sustras suma de  2 230 lei, bani care au fost lăsați fără supraveghere de o tânără în vârstă de 29 de ani.

Ulterior tânăra când s-a întors banii nu mai erau. Pentru fapta comisă el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32 500  lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Al doilea individ din imagine este căutat pentru comiterea unei escrocherii. Individul cu buletin de identitate ce nui aparține, care a fost pierdut de victimă un tânăr în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat la o companie de microfinanţare, unde cu bună știință și ducerea în eroare a beneficiat de un împrumut în sumă de 2000 lei.

 În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Totodată persoanele care e-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 069094075

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu