Atenţie! Circulaţia pe o porţiune a bulevardului Mircea cel Bătrân va fi blocată timp de două zile

Embed:

Astăzi şi mâine, circulaţia pe o porţiune a bulevardului Mircea cel Bătrân din Capitală va fi blocată. Pe acest sector de drum urmează să fie organizat un raliu. Asta chiar dacă locuitorii din zonă spun că oraşul nu este locul potrivit pentru organizarea curselor de maşini.

Circulaţia pe o porţiune a bulevardului Mircea cel Bătrân va fi închisă pentru aproximativ 24 de ore.

"Este o dispoziţie a Primăriei, emisă cu organizarea competiţiilor sport. Urmează a se închidă bulevardul Mircea cel Bătrân de pe data 2 până la opt seara până la orele 24.00, data de 3 iunie", a declarat Adrian Boldurescu, şeful Direcţiei Transport.

Potrivit autorităţilor Capitalei, Regia Transport Electric va suporta pierderi de zeci de mii de lei din cauza blocării străzii. Tronsonul de drum de la strada Ion Dumeniuk şi până la sfârşitul bulevardului Mircea cel Bătrân urmează să fie închis. Din această cauză, troleibuzele 13, 23 şi 24 vor circula doar până la staţia Judecătoria sectorului Ciocana.

Locuitorii Capitalei nu sunt încântaţi de această idee.

"Eu consider că asta în raza oraşului este normal. Aici lumea trăieşte. Era posibil în afara oraşului de făcut aşa ceva", a menţionat un domn.

"Ce fel de raliu în Chişinău? Sub pod la Telecentru pot să meargă. Nu în oraş să facă toate nebuniile lor", a spus un bărbat.

Organizatorii promit că locuitorii oraşului nu vor rămâne fără transport. "Din locul unde se vor opri troleibuzele, se vor organiza microbuze gratis. Se vor deplasa până la destinaţie", a precizat  Rodica Guţu, organizator.

Circulaţia pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chişinău va fi deblocată luni dimineaţa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu