ATENŢIE când mergeți pe DN2, în România. Povestea șocantă a unui șofer care a fost atacat ca în vestul sălbatic

Minivacanța de 1 Mai a adus distracție și timp liber, dar și întâmplări nefericite care au devoalat, din nou, hibele și neputința sistemului. Mai exact, un șofer care se întorcea din vacanța de 1 Mai a fost ținta unei bande de hoți, care acționează pe Drumul European E 85. El a oprit într-o parcare pentru o pauză de condus, când, dintr-o altă mașină, a ieșit un bărbat, care i-a tăiat cauciucul.

Simțind pericolul, șoferul a demarat în trombă, văzând cand dintr-o pădure, ieșeau mai multe persoane în fugă spre mașina lui.

Acesta a sunat la 112, polițiștii spunându-i să nu oprească decât într-un loc sigur pentru că altfel este victimă sigură. 

Postarea a strâns mii de like-uri și foarte multe comentarii, cele mai multe de revoltă și furie.

"România. Cum poți fi prăduit ca în vestul sălbatic, la final de vacanță! Sinești, E85, București - Buzău. În această seară am oprit într-o parcare, pe drumul Buzău-București, pentru o pauză de la condus. Am urcat în mașină când am văzut că cea din fața mea, oprită și ea în parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment Ok, o bănuială mi-a zis să mă car.

Fix în acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașină în viteză. Eram deja înăuntru și am văzut cum un tânăr era deja ghemuit în spatele mașinii. Am blocat ușile, am plecat în viteză și am sunat la 112.

Mi s-a făcut legătură la Poliție, care mi-a spus că sigur am roata înțepată și o mașină care sigur mă urmărește. Deci știau. În timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de până pe spate, dreaptă.

Le-am dat datele mașinii și locația și mi-au spus că vin după mine. Am reușit să ajung la benzinăria Mol din Voluntari. Și să umflu roată. A apărut și poliția care mă caută.

Mi-au spus că am avut noroc, pentru că alții, în zilele trecute nu au fost la fel de norocoși. Au fost bătuți, jefuiți. Băi, în ce țară trăim? I-am întrebat pe polițiști de ce nu se face ceva, dacă tot știu situația.

Mi-au spus că patrulează pe zona 2 mașini zi noapte, dar sunt depășiți. Sunt doar 40% din câți ar trebui să fie. Și de la centru nu se face nimic, chiar dacă se știe situația. S-a cerut patrularea jandarmeriei, dar mah ăștia sunt mai Ocupați cu paza lui Dragnea la DNA și nu pot participa.

Acum sunt la vulcanizare, în București. Mai Cocolari politici, javre administrative și hoți de toate felurile - sictir mah! Eu în seara aceasta eram cu copiii în mașină, în vacanța de 1 Mai. Ce țară e mah asta? Ce siguranță e mah asta? În care ies Hoții din pădure ca ciupercile după ploaie, în care faceți legi doar pentru infractori, în care suntem conduși de infractori? Cât să mai suportăm mah jaful și nesimțirea?

Când autoritățile vor pune preț pe siguranța noastră? Când vom deschide dracu ochii și nu vom mai accepta minciuna și hoția? Multe întrebări, aceleași răspunsuri! Respect pentru Poliția Română care m-a ajutat și a intervenit! Iar pentru clasa politică și toți românașii care o țin în viață : SICTIR!

PS: aici a fost vorba de o secundă. Secundă de când m-am urcat în mașină. E clar că erau pregătiți să atace, dar urcându-mă în mașină au înțepat roata dreapta spate pentru a mă prinde mai târziu. Acea secundă în care am decis să intru în mașină a fost diferența între a fi lovit sau a scăpa. Am aflat în seara aceasta că mai nou, aruncă cu diverse obiecte în fața mașinii, când nu e trafic mare, pentru a provoca o ieșire în decor și a jefui."

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu