ATENŢIE BĂRBAŢI! În Zimbabwe, femeile vă pot viola

Poliţia din Zimbabwe recomandă celor care călătoresc să folosească transportul în comun, deoarece riscă să fie răniţi sau să treacă prin experienţe traumatizante. Un bărbat a fost violat de trei femei după ce acestea s-au oferit să îl transporte cu maşina, anunţă Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost distras de la călătoria sa de către femeile care pretindeau că merg în aceeaşi direcţie cu acesta, scrie The Herald.

Detaliile violului sunt şocante: după ce i-au injectat o substanţă necunoscută, femeile au abuzat pe rând de bărbat, apoi au pus prezervativele folosite pe bordul maşinii.

După viol, bărbatul a fost abandonat pe marginea drumului, iar cele trei femei i-au furat bunurile.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale a confirmat incidentul, însă a declarat că deocamdată nu au fost făcute arestări.

Poliţia recomandă celor care călătoresc să folosească transportul în comun, deoarece riscă să fie răniţi sau să treacă prin experienţe traumatizante. Atacurile femeilor asupra bărbaţilor sunt îngrijorătoare şi şocante. Luna trecută, un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost violat de o femeie după ce a fost ameninţat de aceasta cu un şarpe. În luna februarie, alte trei femei au violat un bărbat după ce l-au ameninţat cu o armă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu