ATENŢIE! Anunţă Poliţia dacă îi recunoşti. Motivul pentru care patru tineri sunt căutaţi de către oamenii legii (VIDEO)

Embed:

Patru tineri suspectaţi de jaf şi furt sunt căutaţi de către oamenii legii. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru a-i identifica.

În primul caz, doi tineri au deposedat un bărbat de 35 de ani, de două telefoane mobile, aplicând violența, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei constituie 42.500 lei.

În urma măsurilor de investigație, poliţiştii au intrat în posesia unor materiale video dintr-un local, în care apar cei doi indivizi.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru "Jaf", care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani. Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de telefon 078 161 152.

Cel de al doilea caz a avut loc într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare, unde doi indivizi au intrat, și profitând de neatenția victimei, i-au sustras portmoneul în care se aflau bani în sumă de 4.500 lei și actele de identitate. Ulterior aceștia au părăsit incinta localului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru "Furt", infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani.

Dacă dețineți informații despre locul aflării a indivizilor din imagine, sunteţi rugaţi să telefonați la 060463749.

loading...

Lasă un comentariu