Atentatul sângeros de la Manchester. Toate victimele au fost identificate

Toate cele 22 de persoane care au murit în urma atacului din Manchester au fost identificate. Printre cei care au murit sunt mulţi copii şi adolescenţi, scrie digi24.ro.

Dar sunt şi părinţi care aşteptau la intrarea în arenă să-şi ia copiii acasă, după concert. Fiecare are povestea lui tulburătoare, spusă acum de supravieţuitori şi de rude.

După atacul de la Manchester Arena, Charlotte Campbell nu şi-a mai găsit fiica de 15 ani. O zi întreagă a cautat-o, a sunat la toate instituţiile, a făcut apel la oameni să ia legătura cu ea, dacă se întâmplă să o vadă.

Cel mai negru gând al femeii: Olivia a murit în atac. Înainte să înceapă concertul, fata i-a trimis un SMS mamei şi i-a spus că se simte incredibil şi că o iubeşte.

Kelly Brewster avea 32 de ani şi s-a dus la concert cu sora şi nepoata sa. Când atacatorul a detonat bomba, cele trei se aflau foarte aproape de el. Kelly şi-a protejat nepoata cu propriul trup şi i-a salvat viaţa. Micuţa de 11 ani şi mama ei au fost rănite şi sunt acum în spital. Kelly Brewster a murit pe loc.

În atacul de la Manchester a murit şi un cuplu de polonezi. Angelika şi Marcin Klis trăiau în oraşul York, din Marea Britanie. 

Mulţi dintre răniţi îşi datorează viaţa celor care au reuşit să le ofere primul ajutor chiar acolo.

Supravieţuitorii nu pot uita clipele de groază prin care au trecut.

Nici doctorilor nu le-a fost uşor în noaptea producerii dezastrului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu