Ataşatul FBI din cadrul Ambasadei SUA l-a vizitat pe şeful Poliţiei de Frontieră (FOTO)

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari s-a întâlnit miercuri cu David M. Varner, atașat FBI cu sediul la București din cadrul Ambasadei SUA, responsabil pentru Republica Moldova.

Cei doi au discutat despre modalităţile concrete de dinamizare a relaţiilor bilaterale în multiple domenii de activitate frontalieră şi de a valorifica acțiunile comune, inițiate în scopul generării de realizări pe segmentul de prevenire și combatere a criminalității transfrontaliere.

Fredolin Lecari a exprimat convingerea că suportul consistent acordat de partenerii americani în dezvoltarea instituțională va avea o continuitate atât la nivel înalt, cât şi de lucru. În acest context, au fost trecute în revistă rezultatele ultimelor activități comune, unde Poliția de Frontieră a beneficiat de asistență în sporirea capacităților profesionale, dotare cu echipament special și schimb de bune practici în sporirea nivelului de securitate la frontieră.

Totodată, interlocutorii au stabilit contactele oficiale bilaterale avute în vedere pentru perioada următoare.

În finalul discuțiilor, șeful Poliției de Frontieră a urat succes noului Atașat FBI din cadrul Ambasadei SUA în exercitarea mandatului său.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu