ATACURILE LUI NĂSTASE CONTINUĂ. Liderul PPDA a insultat sătenii din satul Sălcuţa

Embed:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, continuă cu insultele la adresa moldovenilor. De această dată, s-a întâmplat duminică în satul Sălcuţa, raionul Căușeni, unde a mers să-și facă publicitate electorală.

În timpul unei relatări în direct pe o reţea de socializare, Năstase s-a arătat deranjat că mai mulți săteni s-au pregătit să meargă cu un autobuz la un miting, în Chișinău, şi a spus că aceştia nu au minte.

"Să încarce oamenii ca în mărfare şi să îi ducă la protestul de la Chişinău. O să mă rog la Dumnezeu ca să trimită şi ceva minte celor care nu o au fiindcă avem încă multă lume fără minte. Copiii ăştia, care vin astăzi la biserică, vor avea un destin pecetluit de nişte oameni dezinformaţi, nişte oameni care probabil nici nu ştiu să citească", a spus preşedintele PPDA, Andrei Năstase.

Nu este pentru prima dată când Andrei Năstase, dar și alți fruntași ai partidului condamnaţilor penali Victor şi Viorel Țopa, îi jignesc pe cetăţeni.

Recent, liderul PPDA, dar şi susţinătorii săi, au bruscat şi au înjurat poliţiştii care asigurau ordinea publică la manifestaţiile organizate de el şi partenerii săi de proteste.

Atunci, Năstase a spus că reprezentanţii forţelor de ordine sunt jalnici şi i-a numit "făcătură de polițiști de proastă speță". Deseori, şi jurnaliştii care reflectă evenimentele organizate de PAS şi PPDA devin ţinta atacurilor liderului PPDA, Andrei Năstase.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu