Atacul de la Haga. Poliția olandeză a reținut un suspect

Poliţia olandeză a anunţat sâmbătă arestarea unui bărbat suspectat că ar fi autorul atacului cu cuţit comis vineri la Haga şi soldat cu rănirea a trei adolescenţi.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a fost reţinut în centrul oraşului Haga, a anunţat poliţia pe Twitter, precizând că suspectul nu are domiciliu stabil. El urmează să fie interogat.

Cele trei victime din centrul comercial de la Haga, un băiat în vârstă de 13 ani şi două fete de 15 ani, care nu se cunoşteau, au fost externate sâmbătă, după ce au primit îngrijiri medicale în urma atacului comis la circa 500 de metri de clădirea Parlamentului olandez,  pe strada Grote Marktstraat, o stradă comercială centrală şi mai aglomerată decât de obicei în toiul cumpărăturilor de Black Friday.

După atac, poliția anunțase că suspectul este un bărbat de 45-50 de ani, cu ten ușor măsliniu și păr ondulat, care era îmbrăcat într-un trening gri și avea un fular la gât. Din primele date ale anchetei, nu au rezultat indicii privind o motivaţie teroristă, scrie digi24.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu