Atacatorul din Las Vegas era un împătimit al jocurilor de noroc şi trăia într-o casă de 400.000 de dolari

Autorul atacului identificat drept Stephen Paddock era un împătimit al jocurilor de noroc, în special pokerul, potrivit afirmațiilor celor care l-au cunoscut.

Din vara anului 2015, Paddock locuia în Mesquite, un orăşel aflat la aproximativ 80 de kilometri de Las Vegas, unde își cumpărase o casă în valoare de 400.000 de dolari, într-o comunitate destinată celor trecuți de o anumită vârstă, scrie observator.tv.

El s-a mutat în Mesquite, după ce a reușit să vândă cu aproape 300.000 de dolari o casă pe care o avea în Heritage Isle.

Una dintre vecinele sale din Heritage Isle, Sharon Judy, a declarat pentru presa americană că Stephen Paddock era un om normal, dar care avea o pasiune pentru poker. "Într-o zi mi-a arătat o fotografie cu el când a câștigat 20.000 de dolari la aparatele de joc. Era foarte prietenos. Prima dată când l-am întâlnit, ne-a dat cheile de la casă și ne-a întrebat dacă nu putem să avem grijă de ea, pentru că urmau să vină rar pe acolo", a spus femeia.

El locuia în casa din Mesquite cu Marilou Danley (62 de ani), crupier într-un cazinou din Las Vegas, care este căutată de poliție.

Paddock nu era cunoscut cu antecedente penale în statul Nevada.

El avea licență de vânător și pescar, precum și licență de pilot.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu