Atacantul ivorian Wilfried Zaha, victimă a insultelor rasiste şi a ameninţărilor cu moartea

Wilfried Zaha, atacantul ivorian al echipei engleze de fotbal Crystal Palace, s-a declarat victima rasismului şi a explicat că familia sa a primit ameninţări cu moartea după un penalty controversat, duminica trecută, în meciul cu Arsenal Londra (2-2) din campionatul englez, scrie agerpres.ro.

Zaha, în vârstă de 25 de ani, a scos un penalty, transformat de Luka Milivojevic, iar Crystal Palace a egala contra "tunarilor" în ultimele minute ale meciului.

Dacă jucătorul lui Arsenal implicat în acţiune, mijlocaşul elveţian Granit Xhaka, a apreciat că a fost "un penalty evident", numeroşi suporteri au respins această afirmaţie, aşa cum a explicat internaţionalul ivorian pe reţelele de socializare.

"Pentru toţi cei care merg prea departe, fiind rasişti şi lansând ameninţări cu moartea la adresa familiei mele, eu vă doresc, vouă şi familiilor voastre, tot ce este mai bun. Viaţa mea este mereu în top graţie urii voastre", a explicat el pe Instagram.

Originar din Abidjan, Zaha nu este la prima întâmplare de acest gen, în iulie 2017 el fiind apostrofat cu apelativul "maimuţă neagră" de către fanii lui Manchester United.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu