Atacantul Cristiano Ronaldo este pregătit să joace sâmbătă cu Udinese, anunţă antrenorul lui Juventus

Atacantul Cristiano Ronaldo, vizat de acuzaţii de viol în SUA, este pregătit să joace şi va figura în lotul lui Juventus pentru meciul programat sâmbătă în deplasare cu Udinese în Serie A, a anunţat vineri antrenorul echipei torineze de fotbal, Massimiliano Allegri, scrie agerpres.ro.

''Cristiano e bine. În ce priveşte meciul de mâine, este gata să joace, a spus Allegri în conferinţa de presă, indicând că portughezul va fi titular. Fie vor juca cei trei atacanţi, fie unul dintre Madzukic şi Dybala se va odihni''.

Ronaldo, suspendat, nu a jucat marţi în meciul cu Young Boys Berna (3-0) din Liga Campionilor, în care Dybala (autorul unui hat-trick) şi Mandzukic au fost titulari.

Prezenţa lui Ronaldo la meciul de la Udine devenise incertă după ce selecţionerul Portugaliei Fernando Santos anunţase absenţa starului său pentru următoarele patru meciuri ale naţionalei sale.

''Este normal să-l ajutăm într-un moment delicat, dar el are umerii suficient de largi pentru a se concentra la meciul de mâine, să intre în teren şi să joace bine. Îl văd pe Ronaldo liniştit, gata de joc. Profesionalismul şi serenitatea lui pe teren şi în afara lui sunt indiscutabile. Nu îl cunosc decât de trei luni dar pot spune că în toată cariera lui a făcut mereu proba profesionalismului său pe teren şi în afara lui'', a adăugat Allegri.

Luni, poliţia din Las Vegas a anunţat că redeschide ancheta privind acuzaţiile aduse de Kathryn Mayorga, 34 ani, care susţine într-o plângere civilă că a fost violată de Ronaldo în iunie 2009, într-un hotel.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu