Atac sângeros în Costa Rica. Un român asasinat în plină stradă, alături de iubita lui

Atacul a avut loc marți, chiar în faţa sediului Primăriei din oraşul Alajuelita, din provincia San Jose. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum doi motociclişti se apropie de maşina în care se aflau bărbatul și femeia şi trag mai multe focuri de armă. Gloanţele au pătruns prin geamul şoferului şi i-au lovit în cap şi torace.

Zgomotul împuşcăturilor a atras în zonă zeci de persoane care au fost îndepărtate cu greu de poliţişti. La sosirea ambulanţelor la fața locului, bărbatul era deja mort, iar tânăra, deşi avea încă semne vitale, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată, scrie realitatea.net.

Ionuț-George Otelac, de 38 de ani, a fost omorât în timp ce se afla în mașină împreună cu iubita sa, un model din Costa Rica. 

Tanara de 25 de ani a fost identificata de politie drept Raquel Gamboa Mora, un fotomodel cu 68.000 de urmaritori pe Instagram.

Presa de peste Ocean notează că ar fi vorba despre un asasinat la comandă, iar la mijloc ar fi traficul de droguri. 

Ionuț-George Otelac avea cazier pentru trafic de droguri, relatează presa locală. In 2000, el a fost arestat pe aeroportul Juan Santamaria pentru ca a încercat sa scoată din Costa Rica 20 de kilograme de cocaină în containere de aluminiu. Poliţia a reuşit să destructureze atunci o grupare de noua cetaţeni străini care exporta droguri în containere utilizate în mod normal pentru depozitarea vinului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu